Brune Kager
Ingridenser
250 g mørk sirup
500 g mørk farin
750 g margarine
4 tsk potaske
16 g nellikepulver
16 g kanel
Hakket syltet pomeransskal
Tilsæt evt. hakkede mandler
1250 g hvede mel
Ingredients
8.82 oz dark syrup
17.64 oz dark brown sugar
26.46 oz margarine
4 tsp potash
0.56 oz grinded cloves
0.56 oz cinnamon
Chopped candied bitter orange
Add perhaps. chopped almonds
44.09 oz wheat flour
Tilberedning
Sirup, farin og margarine smeltes i en gryde (må IKKE koge).
Blandingen tages af blusset. Krydderierne røres i og til sidst tilsættes melet og æltes godt.
Når dejen er kold rulles den i korte pølser (tykkelsen ca. en 20 krone mønt), stilles koldt evt. i fryseren.
Skal ikke være stivfrossen når de skæres i skiver!
Bages ved 185 grader celcius i 6-7 minutter midt i ovnen.
Cooking
Syrup, brown sugar and margarine is melted in a pot (do NOT boil).
The pot is taken from the heat. Stir in the spices and finally add the flour and knead well.
When the dough is cold roll it into short sausages (thickness approx. 1.5 inch) store cold, if necessary in the freezer.
Should not be frozen stiff when cut into slices!
Bake at 365 degrees fahrenheit for 6-7 minutes in the middle of the oven.
Oprindelig opskrift efter: Margit Nykjær